Over Koffie Luxe

Koffie Luxe is een klein familiebedrijf dat zich bezighoudt met selecteren en invoeren van kwaliteitsvolle koffiebonen.
Wij volgen nauwlettend de unieke branding en trage roostering van onze kwaliteitsbonen op. Zo ervaart Koffie Luxe wekelijks de metamorfose van groene boon naar perfect gebrande koffie. En dat proeft u!

Wat wij doen

Je kan bij ons uit een selectie van maar liefst 15 verschillende soorten kiezen. Voornamelijk 100% arabica koffiebonen, enkele soorten bevatten een percentage robusta. Bij ons worden zowel de koffiebonen aangeboden, of je kan de keuze maken om ze ter plekke vers te laten malen. Verschillende maalgradaties zijn mogelijk (french press, perculator, espressomaling, …)

Uit een assortiment van meer dan 50 soorten thee zal de theeliefhebber zijn favoriet terugvinden. Als jouw persoonlijke samenstelling niet in onze lijst terug te vinden is, kan je hem altijd bestellen.

Voor een aantal traditionele lekkernijen (diverse soorten peperkoek, speculaas, honing, …) kan u ons eveneens een bezoekje brengen. Op zoek naar een origineel geschenk? Bestel een pakketje dat u zelf kan samenstellen.

Bedrijven en kantoren

Uit ervaring weten we dat het aanbieden van een goede kop koffie de werkprestaties zal bevorderen. Ook uw klant zal dit weten te appreciëren. Een goed gesprek begint meestal met een lekkere tas koffie. Ervaar het verschil en contacteer ons voor leveringen bij uw KMO, bedrijf of kantoor. Wij werken aan zeer scherpe groothandelprijzen voor bedrijven.